„България в 4 сезона“ – една завладяваща история, която трябва да подкрепим

Обичаме да ви споделяме за прекрасни български проекти, които допринасят за популяризирането на България, за повдигане на националното ни самочувствие или просто, за да ви накараме да се усмихнете.

Един такъв проект е на младия пловдивчанин Стефан Апостолов, който в момента твори и живее в Лос Анджелис, САЩ. Той подготвя филма „България в 4 сезона“, който по-неговите думи „не е поредния документален филм за България. Това е една завладяваща история, в която главният герой – шестгодишно българско момче – минава през различни приключения, обикаляйки българските земи от миналото и настоящето. По пътя си той е изправен пред много перипетии, но легендарни български личности му помагат да преодолее страха и да повярва в себе си и в силата на своя дух!” Звучи страхотно, нали?

Стефан е много, много положителен човек, който обича родния си град и държава и иска да ги покаже на света.

“Ако постъпките ти идват от добро място в сърцето нищо и никой не може да ти попречи да бъдеш този, който искаш да бъдеш и да правиш това, което ти доставя най-голямо удоволствие, дори и то да изглежда непостижимо за хората около теб. Придържай се към принципите си, уважавай себе си и околните, бъди активен и търпелив и вселената ще ти отвори вратичка към онова, към което се стремиш.” – казва още Стефан.

Всичко започва през Април 2014, когато се сътоя премиерата на моя първи филм “Пловдив – шестият най-стар град в света” в YouTube. За по-малко от месец филмът събира най-много гледания от всички предишни документални филми правени за Пловдив и дори за България. „Красотата на Пловдив и трогателните думи във видеото докоснаха сърцата на много хора и това ме накара да повярвам, че има българи, които милеят за родината и й се възхищават.“ – казва Стефан.

Той се надява да мотивира младото поколение да се бори за мечтите си от ранна детска възраст. За реализацията на филма Стефан и неговият екип се нуждаят от нашата помощ. Ако искате да подкрепите Стефан дори с 1 лев, можете да го направите, чрез IndieGogo кампанията тук.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *