Константин Георгиев – вдъхновението от различното работно място

Константин е на 22 години. Заниманията му трудно могат да се вместят в една дума, но всички влизат под общия знаменател „обичам“. Той обича да създава, да размишлява, да споделя. А най-голяма обич влага във всичко, което прави през социалните мрежи.  Това, което му носи най-голямо удоволствие, е, че всичко това може да се случва от всяка точка на света. Днес го откриваме на едно различно работно място в сърцето на град Пловдив.

  • Каква е твоята „рецепта“ за различно работно пространство, което те вдъхновява да бъдеш креативен и иновативен?

Като човек, който се занимава с криейтив е много важно и работното място да е в синхрон с мен. Предпочитам да избягвам затворените и скучни офиси, които те слагат като в рамка. Отворените пространства ми дават повече от енергията на света.

  • От центъра на София до Капана в Пловдив, къде е следващото място, където би взел инсталацията на Heineken 0.0 като офис, който вдъхновява?

Със сигурност бих  поставил станцията в планината, може би на връх Снежанка. Свежият въздух и панорамната гледка ме успокояват и фокусират, а и плюсът, че няма нужда от хладилник, за да е студена бирата ми. 

•             Какви са спирачките, които сам си слагал в миналото и как успя да ги превъзмогнеш?

Все не успявах да реализирам идеите си, защото не бях сигурен, че друг ще ги хареса. Винаги търсих подрекапата на хората около мен. Решението дойде след много време. Опитът, който натрупах, ми даде увереността да не си поставям рамката, която другите биха поставили.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *