Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour – не само един човек, а цяла музикална вселена

Летните концерти винаги са били и ще продължат да бъдат едни от най-дългоочакваните събития, изпълнени с изключителни преживявания и много положителни емоции. Но това, което ги прави още по-специални, е именно малката подробност с кого биват споделени. Защото както всички знаем – правилната компания създава незабравими спомени. Топлите летни вечери, освежаващите напитки, добрите приятели и любимата музика гарантират страхотното изживяване и създаването на истории, които след това се разказват години наред.

Всеки концерт има своето очарование. Някои са веднъж в живота, а други се превръщат в традиция и създават толкова много истории, че не знаеш коя да разкажеш по-напред. Coca-Cola The Voice Happy Energy Tour е от вторите и не е изненада, че завръщането му предизвика такъв фурор. След 2-годишна пауза, пилотният концерт от турнето разтърси многохилядните пловдивски фенове в парк „Лаута“. С десетки активности преди и много емоция по време на концерта, хиляди тийнейджъри успяха да се докоснат до любимите си български изпълнители и да изпеят любимите си хитове с тях. На 16 юни един от най-любимите паркове в Пловдив се превърна в център на забавлението, като събра на едно място фенове и изпълнители и им подари възможност за десетки игри, дългоочаквани срещи и любимата музика на живо. През целия следобед на този слънчев четвъртък в парк „Лаута“ обикаляха усмихнати млади хора, изпълнени с добро настроение. Забелязахме феновете да се състезават на гигантска дженга с YouTube звездата DENI и да играят на джага с любимите си рапъри Torino & Pashata, видяхме още Емил Конрад и Dara Ekimova, които бяха заобиколени от почитатели и играеха рамо до рамо с тях на Basket Bottle и Music Race Game.

Един концерт може да бъде много повече от поредното лятно събитие, когато преживяването е споделено с правилната компания. И всеки един човек допринася за създаването на цяла музикална вселена, изпълнена с положителни емоции.

#peopleofplovdiv#cocacola#summer

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *